Sila kongsikan/ share:

Faiz Alias Dibayar USD975.65 Buat Kerja Jobdirumah

Kebanyakan ahli berdaftar Jobdirumah bukannya blogger ataupun aktif di media sosial pun. Namun, dalam diam, mereka mendapat hasil lumayan dalam USD dengan buat kerja melalui Jobdirumah dari rumah masing-masing.

Seperti kebanyakan member Jobdirumah yang lain, kali ini Faiz Alias (pelajar, penulis buku) berjaya bid kerja bebas yang dipaparkan di Jobdirumah, dan menerima bayaran upah kerja yang beliau laksanakan. Bayaran diterima dari majikan tersenarai di Jobdirumah ini sebanyak Dolar Amerika USD975.65.

Dibayar gaji USD975 kerja parttime Jobdirumah

Dengan 70% persiapan dan proses pencarian kerja freelance / bebas telahpun dipermudah atau dibantu Jobdirumah, menerima bayaran atas kerja sebenar yang sah dilakukan sebanyak USD975 adalah tidak mustahil. Malah upah kerja bebas oleh pencari pekerja di Jobdirumah secara per assignment seperti ini, bukanlah upah terakhir.

Peluang menyiapkan kerja sebenar Jobdirumah dari keselesaan di kediaman / rumah sendiri dengan jadual harian bergantung pada diri sendiri seperti ini, adalah nyata dan sangat mudah dilakukan bagi mereka yang memang ada keinginan untuk duduk sekejap di depan skrin laptop, siapkan kerja tanpa perlu pakai baju kemeja mahupun berjalan keluar dari pintu rumah sendiri, sambil menonton TV pun tiada masalah.

Majikan yang disenaraikan Jobdirumah adalah dari pelbagai sumber platform antarabangsa, sah disisi undang-undang dan terbukti wujud, samada local mahupun overseas company. Bayaran selalunya dalam USD, jadi pekerja bebas di Malaysia mendapat untuk berkali ganda jika dinilaikan dalam Ringgit Malaysia (RM).