Sila kongsikan/ share:

Ahmad Faizal Dapat RM2250+RM300 Dengan Jobdirumah

Baru-baru ini, 2015, En. Ahmad Faizal ada terbitkan kenyataan menyatakan dia dah dapat wang bayaran terkumpul RM2250 (Mei hingga September 2015) dan dapat RM300 dari majikan hasil perkenalan di platform senaraian kerja disediakan untuk ahli Jobdirumah.

Dapat Kerja Tester Sistem Syarikat Advertisement
Kerja yang terakhir dilakukan adalah sebagai juruuji / tester, untuk test sistem dan program satu syarikat pengiklanan. Kerja ini memakan masa dua minggu untuk masuk run program, pantau sikit-sikt, dengan mudah hanya dari rumah, kemudian di akhir minggu ke-2 dia hantar laporan ringkas / review berkaitan sistem yang telah dipantau selama dua minggu tu.

Review Bayaran Jobdirumah Sebagai Tester Syarikat Advertisement

Syarikat Yang Sama Dah Beri Pelbagai Job Dalam 4 Tahun
RM300 untuk test program online, walaupun dari rumah, sebenarnya agak melampau murah, jika nak dibandingkan dengan caj yang dikenakan pekerja bebas lain di luar sana. Namun, dia buat juga kerja tersebut, sebagai program tester, memandangkan ini adalah majikan (client) yang dah banyak bagi dia kerja dalam tempoh masa 3 hingga 4 tahun kebelakangan ini.

Bayangkan dah berapa banyak kerja yang dia sebenarnya dah buat untuk seorang majikan secara diam-diam, dan berapa banyak pula wang bayaran yang dah masuk dalam akaunnya, hanya dengan buat kerja mengikut waktu sendiri dari keselesaan di rumah, melalui Jobdirumah pada 3 atau 4 tahun lepas.