Sila kongsikan/ share:

Ahmad Faiz Dibayar USD120 Kerja Jobdirumah

Sebagai ahli Jobdirumah, Ahmad Faiz dah dapat job dan laksanakan job tersebut secara main-main dalam seminggu sahaja. Dengan keselesaan buat kerja dari rumah sahaja.

Dibayar USD120 Untuk Job Data Entry
Bayaran yang diterima untuk selesaikan kerja bebas yang disenaraikan oleh Jobdirumah ini adalah sebanyak USD120 atau sekitar RM530.94 (Kira-kira ringkas setelah di tukarkan ke nilai matawang Ringgit Malaysia pada Oktober 2015). Wang bayaran terus dihantar masuk ke akaun Paypal beliau tanpa bertangguh.

Terima Emel Diterima Bekerja Dari Rumah
Untuk info, melalui Jobdirumah, setiap ahli yang memohon untuk buat sesuatu kerja seperti yang tersenarai, satu emel akan dihantar, dari majikan individu / syarikat tertentu, mengesahkan kerja diberikan kepada anda, ahli Jobdirumah.

Emel Sahkah Diterima Kerja Freelance Jobdirumah

Emel berkenaan juga kebiasaannya akan disertakan sekali dengan maklumat login ke ruangan ahli / untuk masuk platform majikan, untuk anda buat kerja secara freelance, bebas dari depan skrin laptop di rumah anda.

Kerja bebas part-time yang dibuat kali ini sangat mudah, hanya memasukkan data (data entry). USD120 untuk kerja yang langsung tak susah, tak perlu fikir apa-apa cuma taip masuk data ke dalam platform majikan, boleh dikira adil dan agak lumayan.

Tak Perlu Pergi Kerja Tapi Dapat Bayaran
Dari USD120 tukar ke MYR atau RM, nilai bayaran sebanyak RM530 dari hanya satu kerja di Jobdirumah, sudah mengatasi pendapatan seorang separuh bulan pekerja am pasaraya, berulang alik pergi kerja di awal pagi balik lewat petang atau malam, 10 jam sehari 6 hari seminggu.

Rasionalnya, kerjaya freelance hanya dari rumah seakan-akan langsung tak pergi kerja, tapi entah semena-mena dapat bayaran hasil buat kerja, tanpa perlu keluar rumah pun.