Sila kongsikan/ share:

Dapatkan Panduan Digital Jobdirumah

Panduan teks video digital Jobdirumah

Lepas daftar dengan Jobdirumah ni baru tau banyak sangat cara buat duit online. Sampai tak menang tangan nak buat. Ada je masuk job.

Thanks JDR.

Mohd Pirdaus, Jitra, Swasta.
September 7, 2014

Untuk menyenangkan ahli Jobdirumah bersedia, agar yakin dan mampu berdikari dalam memilih dan menyiapkan kerja freelance, pihak Jobdirumah menyediakan panduan komprehensif lengkap kerja di rumah kepada ahli berdaftar. Sesuai untuk ahli Jobdirumah yang mahukan peluang kerja dari rumah dari sumber yang sah dan benar.

Tutorial Senang Faham Panduan Jobdirumah
Panduan Jobdirumah akan mengajar langkah demi langkah tutorial bagaimana untuk mula bekerja di rumah secara bebas tanpa menjual produk atau menyertai sebarang program scam/ penipuan buat duit.

Untuk pemahaman sepenuhnya, Jobdirumah menyediakan Panduan Jobdirumah dalam bentuk video dan teks digital, ahli berdaftar Jobdirumah dapat terus akses terhadap Panduan Jobdirumah ini pada laman ahli selepas keahlian diaktifkan pihak pengelola Jobdirumah.


Mula2 memang blur tapi dengan adanya Panduan Jobdirumah saya dapat memahami cara hendak buat kerja yang ditawarkan. Tidak sia-sia mencuba.

Muhammad Afif, Shah Alam, Promoter.
July 16, 2014

Asasnya, username dan password akan diberi melalui emel, jadi ahli Jobdirumah dapat menggunakan Panduan Jobdirumah secara serta merta.

Panduan JDR ada dalam laman ahli Jobdirumah. Login ke akaun Jobdirumah, cari menu link 'Panduan JDR' pada kiri sebelah atas web.

Apa yang ada dalam Panduan Jobdirumah?
1. Penerangan bertulis tentang dimana, cara dan bagaimana untuk dapat kerja terus dari rumah.
2. Maklumat persediaan sebelum membuat permohonan kerja.
3. Video tutorial bagaimana memohon kerja yang ahli Jobdirumah mahukan.
4. Tips mencari kerja di rumah yang sebenar, bukan MLM/ bukan online promo etc.
5. 25,000 senarai kerja terkini terbuka kepada freelance dari majikan seluruh dunia (free).
6. Kemas kini senarai tawaran kekosongan secara percuma setiap hari.


Saya baru sertai Jobdirumah dalam dua bulan, dan sudah dua kali dapat bayaran. Walau mula-mula cuma USD30 saja namun cukup membantu ekonomi. Memang awalnya saya ragu-ragu tapi kini saya amat yakin dan amat disarankan pada siapa yang mahu pendapatan tambahan.

Hajaz Za'aba, Mom.
May 27, 2014

Berbaloi Daftar dan Dapatkan Panduan Jobdirumah Ini
Pihak Jobdirumah memberi Panduan Jobdirumah (free) ini hanya kepada ahli Jobdirumah yang berdaftar (berbayar) sahaja. Jadi untuk peluang memulakan kerja freelance samada part-time mahupun full-time, persiapan awal dibantu dan melakukan pemilihan kerja secara lebih mudah dan teratur hanya dari database Jobdirumah, mahu atau tidak, perlulah join keahlian Jobdirumah, murah, sekali bayar seumur hidup.

Bayaran setiap kerja dari majikan seluruh dunia yang berjaya disiapkan adalah dalam matawang USD/ dolar amerika, jadi ahli Jobdirumah yang buat kerja di Malaysia lebih untung, dibayar berganda (dalam RM) untuk kerja yang sama (jika buat kerja sama di Malaysia). Panduan Jobdirumah memudahkan lagi ahli Jobdirumah dalam banyak hal untuk mula menjadi pekerja bebas/ freelance berjaya dari keselesaan dirumah, fleksibel ikut kemampuan, waktu dan kemahuan sendiri. Dalam hal ini Panduan Jobdirumah sangat-sangat membantu, jimat masa, trik lebih pantas, praktikal dan berbaloi dimiliki.